Forside

Almen praksis

Øjenklinik

Om

Kontakt

Henvisning

På Dyrenes Læge og Øjenklinik tilbydes for kolleger undersøgelse og behandling af patienter med øjensygdomme.

Øjenpaneldyrlæge Pia Bjerre Pedersen har gennem mange år modtaget henvisninger fra kolleger, når der krævedes en mere specialiseret indsigt i behandling af øjensygdomme hos en patient. Herved er opnået stor erfaring i undersøgelse og behandling af øjensygdomme hos hunde, katte og gnavere.

Dyrenes Læge og Øjenklinik råder over nyt og moderne specialudstyr til diagnostik og behandling af øjensygdomme hos dyr.

Ønsker du at henvise en patient, har du spørgsmål eller er der behov for at diskutere en patient er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Læge og Øjenklinik på TLF: 27 60 60 69.

Som henvisende dyrlæge kan du benytte henvisningsblanketten,  følg dette link "Henvisningsblanket".

Vi lægger stor vægt på god kommunikation med henvisende dyrlæge. Undersøgelse, diagnostik og evt. behandling sker i tæt samarbejde med henvisende dyrlæges ønske og behov.

På Dyrenes Læge og Øjenklinik udføres alene det arbejde, som er aftalt med henvisende dyrlæge. Hurtigst muligt efter undersøgelse og diagnostik sendes en udførlig skriftlig tilbagemelding til henvisende dyrlæge. Herved sikres at patientens egen dyrlæge på alle tidspunkter i behandlingsforløbet holdes orienteret.

I samråd med henvisende dyrlæge tilstræbes det, at patienten så hurtigt som muligt sendes tilbage til egen dyrlæge, så denne kan varetage det videre behandlingsforløb.

Generelt kræver vi kontant betaling og vi vil være meget taknemmelige, hvis klienten orienteres om dette inden henvisningen.

Undersøgelse og diagnostik tilbydes både i Rødkærsbro og i Karup. Hvis der er behov for kirurgisk behandling tilbydes denne i Rødkærsbro.

Del

Dyrenes Læge og Øjenklinik

Klinik i Rødkærsbro og Karup
+45 27 60 60 69
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.